Left Sidebar Page Type Image

Metrixlab

MetrixLab (afstudeerstage)

Van januari 2010 tot en met juni 2010 ben ik als afstudeerstagiair werkzaam geweest bij het bedrijf MetrixLab in Rotterdam.

Mijn afstudeerproject was het project Usability Award. Begin 2010 heb ik een totaal nieuwe website ontworpen en zelf gebouwd. Deze website is na een traject van 4 weken op 22 februari online gegaan. Daarna heb ik Usability onderzoek uitgevoerd voor het verder verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website en de verschillende formulieren. Verder heb ik een juryrapport geschreven met daarin een beoordeling van alle websites. In de laatste weken van mijn afstudeerstage ben ik bezig geweest met het maken van een marketingplan en het verder ontwikkelen en verbeteren van de website.

Tot 13 mei kon iedereen stemmen op de 5 genomineerden van 2010: Bol.com, Ditzo.nl, Eduhub.nl, Hotels.nl en NOS.nl. De winnaar Bol.com kreeg op 18 mei de award overhandigd tijdens een bijeenkomst op het mediapark te Hilversum.

Voor mijn opleiding heb ik naar aanleiding van mijn werkzaamheden een afstudeerscriptie geschreven. Dit meer dan 300 pagina's tellende document is door mijn school beoordeeld met een 8!

Meer informatie over de Usability Award is te vinden op: www.usabilityaward.nl!