Mijn opleiding

Mijn opleiding

De afgelopen 4 jaar heb ik veel verschillende projecten gedaan op school tijdens mijn opleiding Communicatie en Multimedia Design in Den Haag. Aan de linkerkant kunt je al mijn werk bekijken. Het submenu bestaat uit de verschillende blokken die ik in 4 jaar gedaan heb. Als je op een blok klikt dan krijg je meer informatie over dit blok.

KB-7

In het blok KB-7 heb ik met een projectgroep in 3D-max en Photoshop een tuinontwerpapplicatie voor Intratuin ontwikkelt.

Lees meer >>>

CMD-7

In het blok CMD-7 heb ik met een projectgroep in Photoshop en Illustrator een nieuw affiliateconcept bedacht: een mannenmagazine. Daarnaast hebben we een trendonderzoek, doelgroepanalyse en benchmark uitgevoerd

Lees meer >>>

CMD-6

In het blok CMD-6 heb ik een fitnessapplicatie ontwikkeld voor de mobiele telefoon in Flash. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van het programma Device central.

Lees meer >>>

KB-26

In het blok KB-26 heb ik met een projectgroep Den Haag in 2020 gevisualiseerd. Elk station heeft een kaart met Google maps en een tafel is niet gewoon een tafel, maar een beeldscherm!

Lees meer >>>